Löprundaa

jaha, ännu en kväll med plugg (inte så värst mycket visserligen, men ändå!). Tänkte ta en paus och gå ut och springa. Dags att börja träna upp konditionen till nästa fredag då det är coopertest på 3 km. Låter inte mycket, men för mig är det det. Så nu blir det ut och springa minst varannan dag! Sedan blir det dusch och sedan ääännu mer plugg. Kanske klämmer in ett samtal där oxå, b'ror på.
Ajöss gott folk
gammal bild från uppladdning av en löprunda ^^

Funderar på att lägga mig tidigare

Nu är det tredje dagen i rad jag försover mig, men idag var det verkligen big time. Så jag hann inte till hemkunskapen imorse, men känner att det inte gör särskilt mycket. Det är för det första inte kul och för det andra lär vi oss inget och för det tredje så stinker man äcklig matos efteråt. Så jag glider in lite snyggt på SO:n hade jag tänkt. Så jag har spelat piano lite sådär på morgonkvisten, lärt mig refrängen på Someone like you av Adele som för övrigt är grymt bra!

Segt i hjärnan

Hej hej, har inte orkat blogga något, så därför har jag inte gjort det heller.
Gårdagen var jättetrevlig, var hemma hos Daniel med några andra personer. Daniel stod för middagen, jag kom ju så tidigt så jag hjälpte honom med det. Fick agera lite hemmafru oxå haha! Vi åt mat, pratade, åt desert, pratade, drack kaffe, gick ut, kom in igen, åt klart, lekte lite, pratade, lyssande på musik och hade det bara jättekul!
Kom hem runt elva, inte det minsta trött faktiskt. Pratade i typ två timmar med Isak, det var oxå trevligt, så jag hade en ganska trevlig kväll igår.

Nu är det söndag i alla fall. Och jag tänker inte faktiskt inte göra något alls idag. Jag har provat att ge mig på lite matte, men det sket sig, jag provade lite svenska; men det gick inte heller. Så då tänkte jag: Franska måste ju ändå gå, det e ju lätt. Men då hade jag inte rätt papper hemma. TOPPEN! Då slipper jag i alla fall läxor!
Så jag har funderat på att göra ingenting idag, pratade nyss med ISak igen om absolut ingenting i typ 50 minuter, ganska meningslöst haha x)
Nu ska jag återgå till att göra ingenting, Ciao Ciao

Morgonblogg

Godmorgon gott folk! Tror det här är första gången jag bloggar på morgonen... Eller?
Jag har i alla fall en massa tid för dem andra har inte vaknat än och skolan börjar om 50 minuter  och jag är klar and ready to go. Sååå medans jag väntar skriver jag lite här då.
Skola idag. Har en redovisning jag inte tänker göra. Annars är det väl inget speciellt?
Efter skolan ska jag förmodligen träffa Nicole, försöka få ur henne ur huset så hon får lite luft.
Ehm... Jaa... Vad mer...
.
.
.
Haha jag vet inte vad jag ska skriva
Ni får en sån här ful morgontröttsbild

Förvirrad

Så jäkla förirrad på allt just nu

Ska snart iväg och rida, blir förmodligen Castello bebis ♥ Sedan ska jag väl ta mig itu den där förbannade SO:n. DÖ SO DÖÖÖÖÖ!!
Älskade

Lite snabbt omgjord bild jag nyss tog

Lite bilder från helgen

Här kommer lite bilder från i helgen, eller lördags bara. O det e mest på Daniel. Så. Ni. Vet. Lixom.
Jag vet att det är bäst kvalité

When The Morning Comes

Just nu känner jag mig ur funktion.
Jag vill sova, sova tills jag vaknar och inte har lust att sova längre.
Jag vill tänka på allt bra omkring mig som lappar över det dåliga.
Jag vill åka på semester och slippa allt annat.
Jag vill mysa, jag vill ha kul, jag vill leva och jag vill gråta.
Jag vill göra allt jag inte kan göra.
Jag vill titta på en dålig film med mitt täcke och min nalle och dricka O'Boy.
Jag vill ligga i gräset och hålla någon i handen och aldrig släppa taget.
Jag vill rymma och aldrig komma tillbaka.
Jag vill bara vara

Snälla
.
låt
.
mig
.
vara


Hjärnsläpp.

Svik mig inte nu...

Och så tystades huset... Eller... Va?

Då har alla utom Bella dragit. Vi va ute ett tag efter att vi sett en och typ en halv film, galet nice faktiskt. Men så åkte Olivia och Adam för dom va tråkiga o sen så tjoa vi bah lite sådär. Tog lite sexiga bilder på Danne som kommer upp här :D haha. Nu får ni nöja er med mig och Bella
Sociala ungar

Vackert


Bjuder på den
Nu ska vi kolla på Jag Saknar Dig om den funkar :)

I've got sunshine in a bag

Funderar på att åka in till stan o hälsa på päronen. Tror jag gör det faktiskt. MEn jag måste käka något, har inte gjort det än.
Sen kommer Bella oxå, om jag inte möter henne i stan redan, och så sover hon här. Och ikväll kommer några kompisar över och så ska vi checka film :) Skräck såklart.
Nu hade jag tänkt fixa mig lite grann, sen åker jag väl :)

Kär i en text

spola till typ 0:30

Det 'r dock inte denna text rubriken beskriver

Kärlek

Detta måste seriöst vara den finaste personen levande. Kärlek ♥

Aktivitetsdag

Haft aktivitetsdag idag. Sprang först 4 km, var inte så dumt faktiskt. Kom sedan tillbaka till skolan, duscha och bytte om och sedan va det lunch. Ganska gott faktiskt. Och så var det museeum oxå... Mindre kul, men med trevligt sällskap fungerar det :) Sorry att jag inte skriver så mycket, men jag måste stänga av datorn, måste plugga sen oxå. PROV IMORN shit...

När det går för sakta

Varit trött hela dagen och är fortfarande trött. Ansiktet är stelt och blött, och ögonen känns som två megabollar.
Gick efter musiken för jag skulle på möte i Mörby. Inte alls trevligt. Nu sitter jag på mammas och pappas säng, och ska snart på ett annat möte  här i stan. Hoppas det blir lite bättre.

Screw the Biologiprov on the fredag

Pluggade galet igår till biologi provet så jag hade varken ork, lust eller tid att blogga. Det fanns ändå inget att skriva förutom att ja h'ngde med Daniel Adam och Bella igår en stunc och att Daniel är grym på piano. Jag älskar pianospel.
Idag har jag knappt ägnat en tanke åt varken provet eller svenska läxan vi har till på måndag och jag tänker inte göra det heller. Idag har jag fokuserat på min ridning och det gick super idag! Red underbaraste Castello och han var såå duktig min lilla pööjk.

Vad har hänt med vädret förresten? Nyss var det sommar och sol o varmt. Nu är det en Katja orkan påväg till Sverige och vi fick ett litet smakprov på det idag. Jag orkar inte med vintern. Tänker söka upp en mysig person att bosätta mig hos och gå i ide med under vintern. Vad amazingly mys det hade varit.
Tänkte lägga upp en sådär halvfin bild på mig och Jojjo men det funkade inte. Ni får föreställa er hur det såg ut istället.
Älskar den här

Gröna Lund

God morgon gott folk
Idag bär det av till Grönan en sväng med familjen. Inte jättetaggad men det blir väl ändå kul får man hoppas. Kanske träffar nån polare som oxå ska dit, vem vet?
Jag vaknade jääättehungrig så jag klädde på mig och gick ner för att äta frukost. När jag kommer ner upptäcker jag till min förvåning *host host* att det inte finns några flingor. Så då får ja äta dom där äckliga mackorna som jag hatar. Men, så har låtsasbrosans kompis redan börjat äta dem sista tre som fanns kvar. Så jag har inte fått någon frukost, och jag är grinig. Varför ska allt hända mig för? VARFÖR?!

Kvällsmat

Hejhej.
Dagen har vart deppig. Suttit inne på mitt rum hela dagen och sörjt.
Nu ska ja äta bebisbananyoghurt och macka o kolla film
Puss på rumpan

Lagom är att ta i

Det blev inget Sigtuna idag. Inte för att ja trodde det skulle bli så heller.
Det gör mig på riktigt dåligt humör. Har ingen lust att le.
Skulle behöva sällskap av någon mysig människa.
Men det går ju inte.

Ny design

Nu har fixat ny design. Jag vet att den är rörig, men ja gillar rörigt. För tillfället. Jag vet att bakgrunden inte är helt som den ska, att den inte täcker hela bakgrunden, me njag orkar inte fixa det nu.

Dansa inte hungrig - ät McDonalds

Egentligen orkar ja inte blogga. men ja gör det ändå. För att.
Har nyligen kommit hem från Bella, som jag och Olivia firade lite smått me pizza, kladdkaka och film :) Det va ju mys. Innan de va ja på dansen, me Jojjo såklart. Va skitkul o man kände verkligen efteråt hur mkt man tränat, asnajs :D.
Vart lite nere hos Bella av en grej, tänker inte ta upp det. Så vi prata lite om det. E frf ganska nere, men blir lite smått uppmuntrad av vänner :)
Vet förresten inte hur det blir med Sigtuna imorn... jävligt fucked up...
Hejdå

Springa

Yes, rukriken säger nästan allt. Ska ut o springa hade jag tänkt, dags att börja igen.

Efter två veckor i skolan är jag död

VÄÄÄÄRLDENS mest UNDERBARA låt
Fyfan för skolan alltså. På riktigt.
Vi har gått i skolan i typ två veckor, jag är redan helt slutkörd av arbete. Och nästa vecka har vi prov. I NO. Jag hatar NO.
...
Jag åkte hem direkt efter skolan idag, satte mig framför skrivbordet och gjorde läxor. Har gjort läxor fram tills nu, men orkar fasiken inte längre. Ska bara göra en svenska grej till, sen får det vara nog med läxor för den här dagen och antagligen imorgon oxå.

(Jag gör streck för att när jag hoppar över en rad så försvinner det när jag publicerar? Och orkar inte göra på det krångliga sättet...)
Imorgon fyller apan Bella ↓
14 år. Lillplutten (som inte alls e liten).
Jaa... Eftersom jag inte FÅR (-.-) träffa Bella efter dansen och fira henne som alla andra normala människor, går ja till henne direkt efter skolan. Ingen present har jag... Ingenting annat än kärlek har jag att ge till henne. Men hon SKA få något, när jag har tid att köpa något, eller när jag rättare sagt FÅR gå o köpa. Alla dessa jävla regler...
Sen blire väl bah fredagsmys hemma. O på lördag blir SeptemberRevolution i Sigtuna! TAAGGAAAA!!! :D
Ska dit me Emmie, träffa några polare som ska spela o några som bara e där för o ha kul, skitnajs :D.
Nääe höörö ni apor, nu ska ja fixa den förbannade svenska läxan, sen ska jag fanimej ta o göra INGENTING

Gaaleeet

Whow.... Snacka om att ha glömt bort bloggen HELT?!?! Hahaha sant, jag hade faktiskt totalt glömt bort att jag hade en blogg. Jag ber om ursäkt för det.
Vet inte om jag kommer bli särskilt långvarig i bloggningen, men jag ska i alla fall försöka blogga något. Om jag fortsätter, ska jag skaffa en ny design oxå :)
JAa... När vare senast jag blogga?? I somras måste det ha vart. Ganska galet nice sommar faktiskt. Ridit, badat, träffat kompisar, haft kul helt enkelt :D
Skolan har börjat, känns lite segt sådääer, men det tar sig. Nytt betygssystem; har dock inte fått något betygsatt än. Längtar inte heller ^^.
Ja ska snart till stallet, har hoppning på bästaste Agrande :D Så jag borde nog gå och byta om nu känner jag, bloggar kankse ikväll :)
Puss på rumpan
Kör en liten låt oxå. Och en ful bild från igår



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus