Sad sad sad

Jag vet inte varför men när jag satt på bussen påväg hem så började bara tårarna rinna och de bara strömmar ut och jag vet inte varför. Jag önskar jag hade nån som bara direkt kunde åka till mig och vara med mig men det funkar ju inte så.
Tack o lov har jag musik som gör mig lite gladare i alla fall...

Igår var klassen på grönan o det var så sjukt kul! Åkte faktiskt den nya Eclipse två gånger! Jag avled. Många av oss var där tills de stängde kl 23 vilket innebär att vi va där i 8 timmar. Fett värt. Men orkade verkligen inte till skolan idag och kommer inte gå inorn heller. Har för många konstiga känslor inom mih just nu som jag inte kan vara i skolan med. Ska på möte i Nacka på morgonen imorn o får hoppas att det hjälper.


Vad hände med sovmorgonen???

Jag skulle upp 9 den här morgonen men vaknade kl 7 tack vare en liten högljudd Sebastian... Så jag har varit vaken sedan 7, ätit frukost, sminkat mig för första gången på typ 4 veckor. Kände för att vara lite fin en grå vårdag som denna. Kör på klänning idag oxå även fast det inte är megavarmt ute. Menmen vad gör man inte för att se lite extra piffig ut? ;)
Idag har vi bara tre lektioner och en utav de tror jag inte jah ska vara med på för det är en grupp som har religionexamination på SO:n och jag ska ha min nästa vecka så tror inte vi behöver gå på den lektionen men vi får se!

Ikväll blir det massa mys!


Varför ska man ha rubriker?

Jag har en sån period när jag lätt blir irriterad fast jag mår ändå ganska bra. Just nu är jg fett irriterad över att busschauffören kör som en dåre så att alla passagerare slängs runt.
Är påväg hem efter skola och att ha varit ute med bella och ida. Först satt vi i vasa ett tag och flummade lite och sedan gick vi till bk så jag kunde köpa mig några pommes frites. Sen var vi på Lindex och jag köpte en BB cream från Garnier som jag tänkte prova och ett BB cream puder från L'Oreal. Hoppas de passar min hud! Alla foundations och underlagskrämer och puder har en tendens att funka jättebra på mig de första två veckorna och sedan får jag bara utslag och finnar av de. Asjobbigt. Nu när jag satte mig på bussen uppräckte jag att jag fått några gratis-prover från Nivea efter att ha varit på lindex. En trevlig överraskning!
När jag kommer hem ska jag äta och plugga. Förhoppningsvis mer äta mindre plugga.


Silly me

Glömde skriva om gatsby filmen haha!! Vi såg the great gatsby idag och den va sjukt bra! Eller jag kan inte riktigt beskriva hur jag kände under och efter filmen men otroligt häftig och sorglig!


Shopping och gatsby

Har inte kunnat blogga för jag har inte haft så mycket internet. Har varit med kim nu i helgen och haft jättekul! Har varit i farsta och köpte ett linne och kollat på ESC. Danmark var inte ens bra...
Idag var vi på stan o jag hittade maaassaa fina saker men med mig hwm följde en klänning (måste seriöst sluta vara så kåt på klänningar) och ett linne, båda från GinaTricot!
Nu kollar jag VM-finalen i hockey mellan sverige och schweiz. Än så länge leder sverige med 2-1. Hoppas på vinst! Inte för att det intresserar mig... Is på sommaren???


Jag har min telefon igen!

Tack äntligen har jag fått tillbaka min mobil! Var och hämtade den idag, en förjävla resa till söder men fett värd eftersom jag fick min mobil! Win

Har spenderar eftermiddagen och kvällen hos min käre bror Niklas och hans familj på Lidingö. Ska sova här oxå! Har inte hänt så mycket annat. Jag sitter nu i deras vardagsrum helt ensam och har det trevligt!
Godnatt!


Plugga

jag borde plugga, istället sitter jag här o bloggar o e inne på fb...
MEn jag orkar inte. Jag är så jävla stressad att det är sjukt. Jävla polis, de ska skydda samhället men de förstör bara. de förstör i alla fall mig. Jag hade precis börjat må bra och så ska de komma och lägga sig i min lilla ihoplappade värld och slita sönder bandagen.
Det som förgyllde min dag var tiden i stallet. Vi red ut men min häst va trött så det va halvkul men ändå harmoniskt. När jag skulle ta bussen hem var det en jättetrevlig busschaufför som hälsade glatt på varje passagerare som steg på.
Såna busschaufförer är bra busschaufförer.

Hemma idag

Jag är hemma idag för det har hänt en del saker som jag mår dåligt av. HAr än så länge inte gjort så mycket, typ städat lägenheten lite och ätit kakor som tröst.
Snart ska jag till stan för att hämta mina ridkläder och sen bege mig mot stallet, ska bli skönt att komma dit och rida men lite tråkigt att åka dit ensam...

Jag saknar ord för en rubrik

Heej jag sitter mitt i allt kaos i försöker hitta en världsnyhet som har med religion att göra för min nyhetsrapportering.. Går inge bra men i och för sig har jag bara kollat på en hemsida än så länge. Leo sitter o klänger på min sida och gör det inte lättare att plugga men vad gör man...
 
Jag gymmade med Pixie idag efter skolan! Känns så skönt att komma igång nu igen, har vart sjuk så himla länge precis när jag fått tid att träna från allt skolarbete. Men nu är jag i alla fall igång igen! Ska försöka hålla det här nu, mår så himla bra efter att jag tränat (vad konstigt?? :P). Det är inte långt kvar på terminen nu alltså! typ mindre än en månad. Är så taggad inför balen och sommaren! Och juste! Mina klänningar som jag beställde från Nelly kom idag! Jag beställde en liksom "vardags"klänning och en balklänning. Här är den "vanliga" klänningen
 
Den satt inte liiiika snyggt i verkligheten men va frf sjukt snygg! Älskar den!
Balklänningen tänker jag inte visa förrän det är bal så nyfikna får ni vara ( ni som inte vet hur den ser ut redan) Men den satt i alla fall också jättebra! Måste bara fixa en free-bra. Den jag har är alldeles för liten. Någon som vet var man kan köpa en BILLIG free-bra? Har inte så värst mycket pengar över, har andra saker att köpa också så om ni vet får ni gärna kommentera! 
Nu skall jag fortsätta på min jakt efter en nyhet
Adios
leo ville va med

Lite känslor och gymnasietankar

Guess what?? Depp, depp och återigen depp... Jag fick veta vid middagen att jag ska till polisen på föhör IGEN på måndag.. Som om det inte räckte med senaste på två timmar... Jag tänkte iaf inte så mycket på det för jag var helt fokuserad på mitt bildarbete men nu när jag är klar slår det mig. Jag orkar verkligen inte, om det inte är det ena så är det det andra och mamma är på mig och jag är på mig och Socialen är på mig och Christine är på mig och polisen är på mig. Jag känner att jag bryter ihop snart. Det är tur att jag har mina vänner och min familj. Känner att den här helgen ska bli så skön:
 
På fredag ska jag till min bror Niklas efter skolan och bara komma bort från allt och jag ska sova där.
På lördag ska jag till Farsta Centrum med Kimsan (har inte träffat henne på jääättelänge! Ska bli så kul) och sen ska vi picknicka i nån mysig park och läsa o prata o bara ha det mysigt och sen på kvällen ska vi fixa en blogg till henne och så ska vi kolla Eurovision och tjocka oss som vanligt. 
På söndag ska jag och Kim på bio och kolla på The Great Gatsby. Den verkar sp sjuuuukt bra! Här har ni en trailer:
 
 
 
 
Ett plus att Leonardi DiCaprio är med. Vad e han?? typ 40 och fortfarande dösnygg! 
Ska iaf bli skitnajs med lite avkoppling från stan och från de jag vanligtvis umgås med ( bara för att bryta systemet, mina kompisar vet att jag älskar dem). Har så mycket i min hjärna just nu att det är konstigt att en inte sprängs... 
 


Ända sedan jag lämnade in min icke-preliminära gymnasieansökan alltså den riktiga ansökan, the real deal, har jag varti jättepirrig och kommer vara det fram tills man får veta vart man kommit in! Fast jag vet redan att jag kommer in på mitt förstahandsval men ändå! Det är en annan sak att få det på pränt, att veta att just jag får gå på den skolan. Lite coolt. Och nervöst. Och pirrigt! Och tråkigt. Och roligt! Ska bli kul att börja i ny skola; byta miljö, få andra lärare, nya ämnen, nya vänner osv. Lite som en ny start, ingen vet något om någon utan alla är lika mystiska för varandra. Lite tråkigt ändå att behöva lämna Vasa Real där jag går nu, man har ju så mycket minnen därifrån och man har spenderat de senaste fyra åren i samma byggnad med samma människor och det blir lite som att en del av vardagen byts ut och försvinner. Lite omställning sådära. Jag, Ayleen och Adam och lite allihopa i klassen har skrivit ett jättefint tal till våra mentorer som vi ska läsa upp balen i juni. Ska bli jättekul och sorgligt. Jag hoppas de förstår vitsarna vi smugit in och att de blir rörda. Vi som skrivit det är i alla fall väldigt nöjda! 
Åter till gymnasiet då, det ska bli jättespännande att börja ny skola och här får ni en lista på mina fem första gymnasieval! Kommer faktiskt in på alla mina val vilket känns väldigt kul! Plus att man kanbara välja o vraka ;)
 
  1. Samhällsvetenskapslinjen med inriktning Beteende på Viktor Rydberg Odenplan
  2. Samhällsvetenskapslinjen med inriktning Beteende på Värmdö Gymnasium
  3. Naturvetenskapslinjen på Blackebergs Gymnasium
  4. Naturvetenskapslinjen på Kungsholmens gymnasium
  5. Naturvetenskapsprogrammet på Värmdö Gymnasium
Egentligen vill jag ha Kungsholmen som nummer två men det blev fel och jag har redan lämnat in men det gör inget för jag vill helst gå på mitt förstahandsval och jag vet att jag kommer in på oavsett om det höjs med ett tiotal poäng så det e nemas problemas. Men ni om jag ska ta o hoppa in i duschen innan det blir för sent... 
Ciao
 
      

Vincent van Gogh

Tjenispenis! HAr nyss ätit en jättehälsosam måltid från Donken och ska nu fortsätta skriva på mitt bildarbete. Vi ska välja en målning, skriva om konstnären och målningen och sedan måla en egen tolkning av bilden. Har valt Olivträden målad av Vincent van Gogh. 
 
 
Har inte gjort så mycket idag, varit i skolan och gjort franska nationella som faktiskt gick BRA vilket jag inte trodde att det skulle me det känns skönt. Sedan blev jag klar med mitt broderiarbete på slöjden och är nästan klar med min klänning, eller jag började på kjoldelarna idag. Är jätteexalterad inför att den ska bli klar, känns som den kommer bli ganska fin!
Efter skolan åkte jag bah direkt hem, försökte läsa på bussen men somnade... Vaknade precis innan jag skulle av. GRÄJT!
Nu ska jag pluggis o sen ska jag duschis. Hejsis
 
Mitt pluggface

Hos gwoow (somBella säger)

Heej är hemma hos JoAnn och ska spendera natten här för jag orkar verkligen inte vara hemma. Har mått riktigt dåligt idag,helt nere över allt det här med polisen o bara gråtit o gråtit och att då vara hemma bland alla ungar när man är på bristningsgränsen känns inte så bra. Så JoAnn var snäll o lät mig sova här. Innan jag kom till JoAnn va jag hemma hos pixie o åt o kolla massa roliga kattvideos. Skrattade så jag nästan dog vilket var skönt när man är lite nere sådära.
Imorn har jag nationella i franska och det är hörförståelseprovet...Kommer gå bajs...

ÅH jag är tillbaka!

JAg fick sån impuls att starta en blogg och så när jag loggar in på mitt bloggkonto så ser jag att jag har kvar en gammal blogg! Jag kollade igenom lite gamla inlägg, haha jag har verkligen inget minne av det jag skrivit och jag har knappt ngt minne av den här bloggen ens. 
Jag var på ganska dåligt humör men nu när jag såg den här bloggen blev jag lite gladare av någon anledning.
Det har hänt så mycket på sådan kort tid att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ibland känner jag bara för att ta den enkla vägen men nej, så ska det inte bli. Så jag tänkte att; varför inte bara börja blogga och få skriva av dig lite?
Så jag gjorde det. Men nu har jag glömt vad det var jag ville skriva. Men så blir det ibland. I just wanted to let you know att jag är BACK ON TRACK så att säga. Ska ladda ner blogg.se appen när jag får tillbaka min mobil från aina så att jag lätt kan lägga upp bilder osv. för jag laddar aldrig över bilder från mobilen till datan, det har jag inte tid med. Sånt gjorde man när man va mindre och faktiskt hade tid. I alla fall i mitt fall. 
 
Jag har i timmar suttit med mitt nya databord och laddat ner sims spel men vårt internet e ju inte det bästa... Och nu loggade nån annan in så nu kan jag inte fortsätta ladda ner... Det är så mycket smågrejer som hela tiden lägger sig o gnager o gnager att tillslut bara exploderar jag över minsta lilla sak. Det är fett jobbigt. Och jag e fett hungrig... Vi hörs! Hoppas ni vill fortsätta o läsa lite hära o bara följa min vardag typ. Vi får se hur bra det går
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus