Mot Norrtälje

Jaha då sitter man ännu en gång på dubbeldäckaren mot Norrtälje! Därefter blir det buss mot Grissleham som tar mig till Linn! Ska bli så kul, har inte träffat Linn och hennes familj på evigheter känns det som! Vi ska rida, och ha skoj fram till onsdag! Imorn ska jag med och titta när hon och baileys tränar! Ska bli superkul och förhoppningsvis lär man sig något själv oxå!
Nu ska jag sitta här och njuta av den härliga morgonsolen såhär på nyvåren! Så skönt att slippa snön, fast det verkade som det fanns en del kvar i Norrtälje :/ aja ha det bäst! Kanske inte uppdaterar så bra (som om jag gör det annars haha!)
P.S. Förlåt att bilderna på kläderna aldrig kom upp, visar de så snart som möjligt! Köpte även lite nya grejer igår :$


Lite shopping, huvudvärk och narkolepsi

Heej längesen jag blogga ordentligt. Ligger just nu i soffan hos mamma och lyssnar på mina älsklingar Dead by April! Drömde att de splittrades inatt... Hemskaste drömmen någonsin!
Har vart på stan idag med mamma och min kusin från England! Fick en svart blus från Flash av mamma (tack underbaraste äiti) och själv köpte jag en beige (typ) blus på Bik Bok och ett litet gulligt armband. Bilder kommer säkert upp sen när jag orkar ta mig upp och fota.
Jag har så sjukt ont i huvudet, det är inte klokt! Och jag har det varje dag och har haft det sen i november 2011... Pappa Ska ringa Karolinska nån dag framöver så jag får gå på undersökning. Misstänker oxå att jag har en lindrigare version av narkolepsi (nej hör överdriver vi inte). Men seriöst, jag är galet trött hela tiden och hur mycket jag än sover är och ser jag lika trött ut. Inte kul att gå runt och se ut som en zombie och känna sig som en oxå...
Ska fortsätta ligga här och chillepilla lite får se vad jag gör sen! Kanske kräver en massage från mamma, har jääääättemkt träningsvärk från idrotten igår plus att jag gick runt i 4 1/2 timme igår ute...


Och jag som sa att jag aldrig skulle äta semlor...

Två dagar för sent, men visst


Handläsning

Jag laddade nyss ner appen "Handläsning"... Shit vilken app!
Den spår en genom att man att man tar kort på sin hand och beroendes på hur handen ser ut och är formad kan den spå dig. Låter galet, men varenda sak den spådde om mig var sann! Förutom de framtida spåningarna (det kan jag ju inte veta nu)
Ladda ner den du, nu!


Bakar muffins

Med JoAnn

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2558185/images/2012/pic_190676229.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2558185/images/2012/pic_190676242.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2558185/images/2012/pic_190676421.jpg" class="image">


Wio skola

.


"Dagens" bomb!

Dag 15 - Mina favoritdagar på året

Oj... Mina favoritdagar... Är väl sommarlovens alla dagar haha ^^ De dagar man gör nåt extra skoj. Har ingen speciell dag som julafton, födelsedag. Tycker faktiskt inte de är så speciella :P Weird but true

Dag 16 - Min favoritlåt

Jag byter favoritlåt ganska så ofta, men vissa låtar sätter sig i hjärtat och en av de är Promise Me av mitt favoritband Dead by April



Några nuvarande favoritlåtar är:
In the Shadows av The Rasmus



Jag har (tyvärr) oxå fallit för Äckligt av Ansiktet. Gillar ju egentligen inte att gå efter vad som är "mode" att lyssna på och titta på osv. Men jag gillar faktiskt den här låten



Och Changed My Mind av e-dubble 



Sedan finns det säkert en MAASSA andra ^^

Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor

Lycklig.

Dag 18 - En sak jag gör varje dag

Smsar.

Dag 19 - Två favoritsmycken

Jag är ganska dålig på att sätta på mig smycken och sånt, men jag har en ring sim jag köpte i somras på Gotlands medeltidsmarknad. En ring i silver med stenar i olika färger (fake såklart) men den är fin!

Och så har jag en klocka från i svart och silver som jag älskar!

Dag 20 - Min favoritmusikvideo

Haha har väl ingen favorit, lyssnar mest på musiken, kollar inte så mycket på videon men den här e galet galen Me gusta


Dag 21, 22 och 23 kommer upp när jag är inne på min dator, för då ska man lägga upp bilder och de bilderna har jag inte på denna data!


Godermorgen

Gott folk


Just nu

Camomille


Blä på alla hjärtans dag

Fått ett jättegulligt "glad alla hjärtans dag" sms idag... ETT... Haha

Sitter på bussen påväg till ridningen. Har inte vart i skolan idag, även fast det var aktivitetsdag. Jag försov mig, men det var inte den huvudsakliga anledningen, för jag hade nog med marginal hunnit. Men jag tänker inte ta upp anledningen på bloggen, det e bgt som stannar mellan mitt privatliv och mig. Så...
Är som sagt påväg till stallet, fick veta av Bella som redan är där att jag ska ha Camomille, en liten stor häst (skulle tippa på 150 cm något). En trevlig dam med några år på nacken :).
Har tyvärr dåliga nyheter, bilderna från när jag och Bella var och red kommer aldrig komma upp eftersom mina två väskor igår blev stulna och i en av dem låg kameran... Jävligt synd hade massvis med bilder där och jag hade överhuvudtaget en massa Grejer i de väskorna. En av väskorna (den med alla skolböcker i) hittades dock igår dumpad i en trappuppgång...
Lär nog aldrig mer se skymten utav den andra väskan...
Surt som fan...


Alla Hjärtans Dag

My one and only true valentine


Då var man påväg dårå

Sitter på dubbeldäckaren mot Norrtälje med Bella nu. Vädret levererar - ljusblå vinterhimmel och solskeeen.
Ser fram emot en tur i skog och mark.
Hade tänkt ladda upp bilder, men blogg.se appen samarbetar inte... :thumbdown:


Heeezt

Hey!
Bloggar från mobilen så alla "dagens" jag missat kommer förmodligen i kväll.
Bella står och diskar och när hon är klar åker vi mot Östra Station, tar 676:an nånstans och rider. Ska bli mysigtq med lite uteritt och ev. lite ridning i ridhuset. Som jag skrev förut, så åker kameran med. Har inte använt den på ett tag, är därför lite ringrostig med den. Haha så jag får hoppas på att några bilder blir fina!
Ikväll åker jag till Sundbyberg. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit med all packning men det löser jag ^^
Haha


:)

:)


Så hemskt ledsen

... Att jag inte bloggat, men det har varit skola och sen så har jag faktiskt inte orkat... Nu har jag ju missat massa dagens, de får jag fixa sen när jag är inne på datan.
Idag så ska jag till Vasaparken med några i klassen Och sälja typ mackor och bakelser. Pengarna går till vår klasskamps och vi ska ju försöka få in pengar till en resa, men just ny verkar det inte som det blir någon resa för engagemanget är ju inte direkt på topp... Vi får se vart det leder i alla fall! Nu ska jag äta lite frukost o sen får vi se!
Imorn blir det att rida med Bella, ska ta med kameran så det blir nog några bilder!


Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra

1. Riidaa
2. Hitta på roliga saker med kompisar
3. Spela piano
4. Dricka cola
5. Resa
6. När ja har massaaa pengar: shoppa!
7. Rapa (oohyeeah)
8. Vara töntig med min mamma
9. Prova nya saker
10. Mysa med hunden

Oouff va roliga saker Asssååå


Juuust nu

Skriver på Arabiska Våren uppsats-skiten x)

Hiss/Diss vecka 5!

Som vanligt börjar vi med veckans diss, och denna vecka dissar jag förkortningar av ord.
Idag förkortar vi så extremt många ord, vi har olika slang. Ett ord kan ha 10 olika namn.
Det är i och för sog väldigt smart, men det finns en gräns tycker jag. Det jag stör mig på är dessa förkortningar:
Irre - Irriterad
Dirre/dirr - direkt
frulle - frukost
och framförallt
funtar - funderar
Min fråga är VARFÖR? Varför förkortar man de här orden på det här sättet? Det ska antagligen låta lite coolt, men ärligt talat så är det bara riktigt löjligt. Jag skäms lite inombords när jag ser folk skriva så. Jag tycker inte egentligen att det svenska språket är särskilt vackert, men låt oss inte göra det värre genom att förkorta och gör om ord såhär. ÅÅH jag blir så frustrerad x)
Har precis sett klart på The Notebook, vilket blir vecka 5:s hiss
Jag vet att jag är sen med att se den...
Den var så underbar! Det är verkligen ostoppbar kärlek i den filmen och man blir lite *host lite host* avundsjuk på dem (även fast det är film) och jag började längta lite efter kärleken...
Det var i alla fall en otroligt vacker film, jag grät floder!
Till alla er som inte sett den... SE DEN! Den är så sevärd!

PlanernA gick i kras

Godmorgon! Är inte i skolan idag men tänker inte ta upp varför, ska snart äta lite frukost. Hade tänkt skriva förra veckans hiss och Diss eftersom jag inte gjorde det igår, men eftersom jag bloggar ifrån mobilen går inte för då kan jag inte lägga in de där extreeemt fina hiss/Diss bilderna x) skämt åsido, det får bli senare när jag orkar sätta på datan för att plugga, så slänger ja upp det inlägget.
Hör senare


Just nu förgyller du min vardag


Så vackert


Dag 13 - Min favoritfilm när jag var liten

Oj... Jag kan faktiskt inte komma på vilken film som var min favorit när jag var liten, jag hade ganska många filmer jag kollade på. Här är några:
Och jag äääälskade alla Barbie filmer

Dag 12 - En bild från när jag var liten

Det här är en ganska klassisk bild på när jag var liten.

Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Jag vet att det ska vara saker men...
Jag skulle inte klara mig utan min mamma. Visst, vi har haft jobbiga stunder, men vi har tagit oss igenom det. Utan dig mamma, skulle jag inte finnas. Utan dig har ja ingen att lita på. Jag älskar dig!
Min mobil. Haha sorgligt, men sant. Går nästan ingenstans utan min telefon. Typ ICA och hem, inte längre^^

Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2011

Jag antar att man ska sätta in fem bilder från ett och samma minne, men så gör inte jag. Jag lägger in fem bilder från fem olika händelser/upplevelser 2011!
Var med Linn jättemycket under sommaren 2011! Några av dem roligaste dagarna i mitt liv!

Var i Jönköping och såg Dead By April live, backstage dessutom! Aah var så lycklig då!

Var i Antibes med underbaraste bästis!

Jag piercade naveln

Livet förbättrades... Jag hade stunder av lycka

Dag 09 - Två dagar jag längtar efter

Uhh... Ska jag vara ärlig är det inte någon speciell dag jag längtar så mycket till ^^ Men något ska man väl lyckas klämma fram så det får bli
1. 8 April. Då åker jag, pappa, mamma Linn och kanske Emil till Sälen en vecka! Ska bli najs! Får hoppas att det inte bli ostmacka i backen bara,eftersom vi åker så sent.
2. Skolavslutning! Haha jag drömmer redan om att sluta skolan för terminen, orkar inte mera nu!

Dag 08 - Någon jag saknar

Usch, det finns så många jag saknar men just nu ät det nog meSt Kim Thulin


Förlåt för skitdålig bloggning

Bloggar när jag kommer till stan!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus